Nyt blødgøringsanlæg

I dag er der mange af vores kunder der efterspørger et blødgøringsanlæg. Det er dog ikke alle der har mulighed for at få det monteret, da det forudsætter at man har plads samt afløb i nærheden af en vandur. Dog kan man vælge modellen Dropson som ikke kræver afløb. 
Hvorfor skulle jeg investere i et blødgørings anlæg ? 
Det skal du hvis du er træt af kalk! Hvis brusenichen har kalk på fliserne eller hvis bruseamaturet eller vaske /opvaskemaskine altid kalker til. Med et Blødgøringsanlæg bliver alt vand til det der hedder blødt vand. Dermed holder dine artikler, der kræver direkte vand i væsenligt flere år, og der vil aldrig mere være kalkaflejringer på fliserne i badeværelset. 

Blødgørings anlæg

Hvilket anlæg skal jeg vælge ? 

Der findes mange anlæg og mærker på det danske marked. Vi har valgt at anbefale en af de tre nedenstående (BWT, Dropson og Aqua Danmark ). Alle tre anlæg laver blødt vand, men der er dog en forskel. Man kan sige at BWT og Aqua Danmark kan sammenlignes ( billede 1 og 3), da de begge tager udgangspunkt i at ens brugsvand skal tilsættes et kar med salt. Hvorimod Dropson kan monteres direkte på en brugsvand og så i stikkontakten. Dette er en klart billigere løsning, men det har også sine begrænsninger, da Dropson ikke fjerne kalken modsat de to andre anlæg. Desuden bliver kalken i et med vandet igen, hvis man varmer sit vand op til over 84 grader. Dermed virker Dropson ikke på eks. kaffemaskiner, elkedler, dampovne etc.
Ønsker du et 4. anlæg kan vi naturligvis også hjælpe med det. 

 

DROPSON ANTI KALK SYSTEM

Dropson antikalk beskyttelsesanlæg er en professionel, elektrisk vandbehandling, som beskytter dine vandinstallationer, badeværelser, vaskemaskiner, pumper mm. mod irriterende kalk. Fjerner gammel kalk og hindrer ny kalk.

Dropson beholderen kan bruges både når den står op, ligger på siden eller på bagsiden. Vigtigt er kun at huske, at hvis den kommer ind i et skab, så skal der være en form for ventilation til den.

 

BWT blødgøringsanlæg

Kalkfrit BWT vand uden besvær. BWT PERLA-serien giver dig adgang til silkeblødt BWT vand i hele dit hjem. Afhængigt af modelvalg kan du få kalkfrit vand 24 timer i døgnet. 

 

Aqua Danmark blødgøringsanlæg

Vi forhandler også AQUA DANMARK blødgøringsanlæg. Aqua’s blødgøringsanlæg holder selvfølgelig også huset fri for kalk, men ellers har de to anlæg samme funktion. Vi har faktisk monteret en del AQUA DANMARK anlæg efterhånden.