Nyt blødgøringsanlæg

I dag er der mange af vores kunder der efterspørger et blødgøringsanlæg. Det er dog ikke alle der har mulighed for at få det monteret, da det forudsætter at man har plads samt afløb i nærheden af en vandur. Dog kan man vælge modellen Dropson som ikke kræver afløb. 
Hvorfor skulle jeg investere i et blødgørings anlæg ? 
Det skal du hvis du er træt af kalk! Hvis brusenichen har kalk på fliserne eller hvis bruseamaturet eller vaske /opvaskemaskine altid kalker til. Med et Blødgøringsanlæg bliver alt vand til det der hedder blødt vand. Dermed holder dine artikler, der kræver direkte vand i væsenligt flere år, og der vil aldrig mere være kalkaflejringer på fliserne i badeværelset. 

Blødgørings anlæg

Hvilket anlæg skal jeg vælge ? 

Der findes mange anlæg og mærker på det danske marked. Vi har valgt at anbefale en af de tre nedenstående (BWT, Dropson og Aqua Danmark ). Alle tre anlæg laver blødt vand, men der er dog en forskel. Man kan sige at BWT og Aqua Danmark kan sammenlignes ( billede 1 og 3), da de begge tager udgangspunkt i at ens brugsvand skal tilsættes et kar med salt. Hvorimod Dropson kan monteres direkte på en brugsvand og så i stikkontakten. Dette er en klart billigere løsning, men det har også sine begrænsninger, da Dropson ikke fjerne kalken modsat de to andre anlæg. Desuden bliver kalken i et med vandet igen, hvis man varmer sit vand op til over 84 grader. Dermed virker Dropson ikke på eks. kaffemaskiner, elkedler, dampovne etc.
Ønsker du et 4. anlæg kan vi naturligvis også hjælpe med det. 

 

DROPSON ANTI KALK SYSTEM

Dropson antikalk beskyttelsesanlæg er en professionel, elektrisk vandbehandling, som beskytter dine vandinstallationer, badeværelser, vaskemaskiner, pumper mm. mod irriterende kalk. Fjerner gammel kalk og hindrer ny kalk.

Dropson beholderen kan bruges både når den står op, ligger på siden eller på bagsiden. Vigtigt er kun at huske, at hvis den kommer ind i et skab, så skal der være en form for ventilation til den.

 

BWT blødgøringsanlæg

Kalkfrit BWT vand uden besvær. BWT PERLA-serien giver dig adgang til silkeblødt BWT vand i hele dit hjem. Afhængigt af modelvalg kan du få kalkfrit vand 24 timer i døgnet. 

 

Aqua Danmark blødgøringsanlæg

Vi forhandler også AQUA DANMARK blødgøringsanlæg. Aqua’s blødgøringsanlæg holder selvfølgelig også huset fri for kalk, men ellers har de to anlæg samme funktion. Vi har faktisk monteret en del AQUA DANMARK anlæg efterhånden. 


Priser på blødgøringsanlæg
Priserne er inkl. anlæg, montering og indregulering og igangsættelse. Priser er forudsat, at vi har foretaget et kontrol besøg på din adresse eller set billeder af stedet hvor anlægget skal monteres.

BWT AQA Basic

Montering og levering af BWT AQA Basic blødgøringsanlæg
Tilbuds nummer: MM50

16.255,00 kr. inkl. moms

Aqua Danmark leyco Soft 9

Montering og levering af Aqua Danmark blødgøringsanlæg
Tilbuds nummer: MM50/MM521

Uden wifi (App) 16.255,00 inkl. moms
Med wifi (App) 19.295,00 inkl. moms
(Model Pro = App styring)

BWT AQA life

Montering og levering af BWT AQA life eller Aqua Danmark leyco Soft15 blødgørings-anlæg
Tilbuds nummer: MM51

23.275,00 kr. inkl. moms

BWT Perla Home

Montering og levering af BWT Perla Home blødgøringsanlæg med APP styring.
Tilbuds nummer: MM52

29.485,00 kr. inkl. moms

Dropson EMI 2500

Montering og levering af Dropson EMI 2500

7.495,00 kr. inkl. moms

Grünbeck testsæt

Grünbeck testsæt til måling af vandets totalhårdhed (°dH). Testsæt til bestemmelse af total hårdhed i drikkevandet

149,00 kr. inkl. moms

Desinfektion Dioxal20

Dioxal desinfektionspulver. Desinficerer dit anlæg og fjern bakterier i blødgørings-anlægget. Læs mere om dette nedenfor.

495,00 kr. inkl. moms 

Pose med 10 kg:     74,00 kr. inkl. moms
Pose med 25 kg:   149,00 kr. inkl. moms
BWT salt 8 kg:       168,00 kr. inkl. moms
BWT salt 25 kg:     289,00 kr. inkl. moms


Priserne ovenfor er baseret på følgende
 • Levering og montering af Blødgøringsanlæg.
 • Indskæring af 2 stk. afspærringshaner
 • Kontrol af hårdhedsgrad på vandet.
 • Montering af tilslutningssæt.
 • Tilslutning til afløb
 • Tilslutning af el til kontakt med jord.
 • Opstart og funktionstest.
 • Forudsætning af der er mulighed for tilslutning til el, vand og afløb indenfor 1/2 meter.
 • Rens dit blødgøringsanlæg med Dioxal

  Det er vigtigt, at du opretholder en høj hygiejne i dit blødgøringsanlæg. Derfor anbefaler vi Dioxal, et desinfektionspulver, der fjerner både bakterier, andre mikroorganismer samt biofilm fra ionbyttermassen i dit blødgøringsanlæg.  Vi anbefaler, at du renser dit blødgøringsanlæg med Dioxal mindst en gang om året, hvis anlægget har stået stille over længere tid (fx i sommerhuse), hvis anlægget har biofilm i saltkarret eller hvis du oplever en bi-smag i dit vand.  

  SÅDAN BRUGER DU DIOXAL:

  Læs altid brugermanualen grundigt inden brug, så du overholder sikkerhedsinstruktionerne.
  1.    Tag låget af saltkarret på dit blødgøringsanlæg og kontrollér om der er vand i bunden af saltkarret. Der skal være vand i bunden af saltkarret, så Dioxal har mulighed for at blive opløst.
  2.    Før du tilsætter Dioxal, skal saltet i bunden af saltkarret trækkes til den ene side, så bunden bliver synlig. (Benyt de vedlagte handsker til dette)
  3.    Nu tilsættes hele indholdet af Dioxal-beholderen i den side, hvor bunden er synlig.
  4.    Dioxal skal nu absorberes. Dette tager ofte mellem 10-15 minutter.
  5.    Når Dioxal er absorberet, skal du starte en regeneration manuelt. For at starte en regenerering, kan du se manualen for dit blødgøringsanlæg.

  OBS: Vær opmærksom på, at lugt af klor eller gullig salt kan forekomme. Dette er helt normalt og vil forsvinde efter noget tid.
  Du har nu renset dit blødgøringsanlæg, og kan med fordel påfylde salt.