Vi har rødder i lokal samfundet

Munke vvs er et gammel firma, med rødder i lokal samfundet og som i alle årene har været familie drevet, et moderne aarhusiansk firma med en gammel historie. Virksomheden blev grundlagt af Torben og Jonna Munkholt tilbage i 1974 og har derfor over 50 års erfaring. Indehaver & Aut. VVS installatør er i dag Michael Munkholt og Lasse Ringstrøm

Vores Mission og Vision

Munke VVS er en lokal virksomhed, der kender Deres kunder, kender Deres installationer og er i dialog med vores lokalområde. Det gælder både varmeværk og andre erhversdrivende i egen lokalsamfund. Derfor er det også naturligt, at vores vision og mission er et centralt omdrejningspunkt for netop vores lokalsamfund, som er Tranbjerg og de omkringliggende byer. Vores værdier bygger på troværdighed, ærlighed, ansvarlighed, engagement, loyalitet og nærhed i egen lokalsamfund. Vi ønsker at være tilstede og yde en kundeservice, der ligger på et højre niveau end det man forventer..


Vores Vision

Vi vil være en værdiskabende virksomhed. Det er Munke vvs vision at skabe tryghed og højt faguddannet udført arbejde, der ligger over det kunden forventer. Vi ønsker at være den foretrukne håndværker i egen lokalsamfund og omkringliggende byer. Vi vil være bedst, ikke størst!
Vi vil være konkurrencedygtige og en værdiskabende virksomhed. Forudsætningen for dette er at skabe et lærende miljø, hvor dialoger og troværdighed er i højsædet og at være i øjenhøjde med kunden, er grundstenen for at kende til kundernes ønsker og behøv.


Vores Mission

Vi vil være bedst I for VVS branchen. Vores mission er at hjælpe .....
Dette vil vi opnå ved at være anerkendt inden for kvalitet og ansvarlighed der gavner kunder, medarbejdere og samfundet. Vi vil skabe en vbirksomhed der kan oplyse prisen til kunden inden arbejdet udføres, både på små og større opgaver. Vi vil holde fast i vores DNA hvor det er lokalt samfundet der har 1. Priotet og skabe et lorialt bånd mellem os og kunden, der gavner samrabejdet på langt sigt
Vores værdier

Ærlighed

Kunden først. Vi er bevidste om at kunden ikke er afhængig af os, men vi er afhængig af kunden. Vi er ærlige overfor vores kunder i alle forhold. Både internt og eksternt, samt stole på hinandens kompetencer og professionalisme.

Indlevelse
Vi bruger tid og kræfter på at sætte os ind i kundens behov, så vi kan levere den bedste og billigste løsning.

Ansvarlighed
Vi har respekt for kunden og tager ansvar for, at de løsninger som vi leverer, er af høj kvalitet. Vi kontrollerer selv vores arbejde og dokumenterer det.

Motiverende medarbejdere
Motiverende medarbejdere, der brænder for de de laver og altid yder deres bedste.

Vi ønsker at udviser ansvarlighed

Munke vvs ønsker at være samarbejdspartner, som udviser ansvarlighed overfor både virksomheder, privatkunder og leverandører. Vi er engageret i vores kunders ønsker, og i vores egen faglighed og udvikling, så vi altid kan levere løsninger i høj kvalitet, og med et højt serviceniveau.

Vores mission udtrykker vores formål som virksomhed. Den fortæller, hvorfor vi eksisterer som virksomhed.

Vores vision udtrykker vores ambition som virksomhed. Den fortæller, hvad vi vil være og opnå.