Få gulvvarme installeret

Hos Munke har vi været fortaler for gulvvarme i mange år. Vi rådgiver og installerer gulvvarme og i visse tilfælde fraråder. Så tag endelig fat i os i selve beslutningsprocessen, da gulvvarme i et eksisterende hus kan være noget af en omgang. Derfor kan du også med god ro i maven kontakte os, hvis du har brug for en snak over telefonen omkring dine muligheder - og skulle det blive nødvendigt så kommer vi også gerne ud og besigtiger dine muligheder for gulvvarme og alternative energikilder. Spørg efter Michael eller Lasse, så tager vi en snak om mulighederne.

Sig ikke nej til den gode økonomi i gulvvarme

Giv din bolig ekstra komfort med gulvvarme, som giver alt varme nedefra og op gennem huset. Gulvvarme er slet ikke så dyrt i drift, som det påståes. Faktisk er der en meget bedre økonomi og komfort ved gulvvarme. Aldrig kolde tæer og en jævn varmefordeling i hele huset.  

 Det giver en god og lækker varme, som bliver fordelt perfekt over hele boligens gulv, og så er det også økonomisk fordelagtigt, fordi rummet hurtigere opnår den temperatur det skal have.

Den gode varmefordeling

Gulvvarme fordeler varmen i det enkelte rum langt bedre end ved brug af den traditionelle radiator. Fordelingen er faktisk så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturen. Opvarmningen sker nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator. Og vi ved jo allesammen at varme stiger op ad. Derfor giver det heller ikke meget mening i de gamle huse, hvor vi har radiatorer oppe i loftet.

Fakta:

  • Med en temperaturindstilling på 20 grader på din gulvvarme, føles rummet faktisk som om, at temperaturen er 22 grader.
  • Du fyrer altså mindre med gulvvarme end ellers – og det kan du spare energi og penge ved.

Gulvarme i trægulve

Lægges på varmefordelingsplader

Her ligger vi gulvvarme i hele huset ovre i Skovgårdsvænget. Gulvet lægges direkte ovenpå vores varmefordelingsplader med en 16 mm alu pex ført rundt i hele huset. Ude i bryggerset, monterer vi en gulvvarmeshunt, som laver den perfekte varmefordeling efterfølgende.

Væk med pladskrævende radiatorer

Har du gulvvarme, så slipper du for de vanlige pladskrævende radiatorer, og får ekstra plads til indretning. Det er ved mange ombygningsprojekter en stor irritationsfaktor, at man har de her gamle radiatorer, som både tager plads, men som heller ikke er just pæne at kigge på. Og jo jo, du kan da godt beklæde de gamle radiatorer med en radiatorskjuler, men så stiger forbruget bare endnu mere, da varmen skal skues endnu mere op, for først at komme forbi skjuleren, for så at varme rummet op.