Installation af fjernvarme

Hos Munke VVS har vi mange års erfaring med fjernvarme. Vi tilbyder:

 • Service og vedligeholdelse på kørende anlæg
 • Renovering af eksisterende anlæg
 • Etablering af nye fjernvarmeinstallationer – selv helt store anlæg og installationer

Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, så er du garanteret en VVS’er, som har styr på sit fag. Vores mangeårige erfaring i branchen har givet os en ekspertise, som er svær at matche. Vi har gode tips og råd til gamle fjernvarmeanlæg, og vi kan sørge for den helt korrekte installation af nye og moderne anlæg. Uanset din bolig, så kan vi hjælpe dig frem til den helt rigtige energikilde.

Forbedring af fjernvarmeinstallationers drift

Lad Munke VVS tjekke din fjernvarmeinstallation, så vi sikrer at din installation kører optimalt. Hvis det er nødvendigt, så udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation. Vi kommer kun med anbefalinger som er til din fordel, og som du kan spare penge på. Vi synliggør, hvordan din investering over tid kan tjenes ind, og hvordan indeklimaet i nogle tilfælde også kan påvirkes af et velfungerende varmekildeanlæg.
Har du fået et brev fra Fjernvarmen om at den returtemperatur er for høj? læs mere her

Vi har samlet nogle overordnede forslag til forbedringer, som du kan overveje til dit fjernvarmeanlæg herunder:

 • Nye Ventiler
  Termostatventilerne på et ældre fjernvarmeanlæg (10-15 år) måler kun vandtemperaturen inde i rørene, og altså ikke rumtemperaturen. Det koster dig faktisk meget dyrt på varmeregningen. Der er mange penge at hente ved at implementere en bedre varmestyring. Det kan gøres ved fx at skifte dine gamle termostater og ventiler ud med nye og moderne modeller. ( spec. i Tranbjerg! For anlæg uden formonteret trykdifferensventil,  anbefaler vi at der monteres en trykdifferensregulatoren på anlægget, da nye fremløbsventiler ikke fungerer optimalt uden en sådanne ventil.) Læs mere om Trykdifferensregulatoren her
 • Gulvvarmeventiler
  Skift de gamle manuelle gulvvarmeventiler ud med termostater eller modeller med elektronisk styring.
 • Cirkulationspumpe
  Sørg for at cirkulationspumpen er A-mærket.
 • Varmtvandsbeholder
  Udskift den gamle varmtvandsbeholder/veksler med en ny model.
 • Isolering af varmerørene
  Korrekt isolering af varmerørene kan sikre et minimum af spildvarme.
 • Vejrkompenseringsanlæg
  Invester i et vejrkompenseringsanlæg, og spar op til 10-15% på varmeregningen.

Hvis du har et gammelt fjernvarmeanlæg, så er en god tommelfingerregel, at du nærmest altid kan spare penge ved at modernisere det.


Skal vi hjælpe ? 

 - dig med din fjernvarme?

Vi rådgiver om og installerer fjernvarme over hele Odense og hele Fyn. Du kan derfor med fordel tage fat i os hvis du ønsker råd og vejledning omkring fjernvarme. Vi har mange års erfaring og kan vejlede dig i, hvordan du nemmest og billigst kommer i gang med fjernvarme.