Lad Munke stå for din skade...

I mange år har Munke hjulpet vores kunder med forsikringskader (det vi kalder skjult rørskade). Vi er behjælpelige med både udførelsen af skaden, kommunikation med forsikringsselskabet og kordinering af de enkelte håndværkere vedr. skaden.

Vi samarbejder med alle de danske forsikringsselskaber. Nogen via en fælles platform, såsom Scalepoint, eller blot helt enkelt via mail og telefon.

 Vi tager os bl.a. af fejlfinding på anlæg, skjulte rørskader, frostskader, udskiftning af beskadiget sanitet f.eks. toiletkummer, håndvaske og meget mere. 

Fremgansgmåde med en forsikringssag:

Når du som kunde kontakter os, tager vi ud og besigtiger skaden.​ Her vurderes skadens omfang og muligheder for at gøre brug af f.eks. termografi målinger (også det vi kalder en sporingsmand) osv. Vi samarbejder bl.a. med Jysk termografi. Sammen med dig aftaler vi, hvad vi gør og om det er en forsikringssag eller ej. En af udfordringerne ved at rekvirere en spormand, og det viser sig ikke at være en skade/skjult skade... Gør at forsikringsselskaberne afviser sagen og kunden selv står tilbage  med en regning på 5.000 kr. for en sporing uden resultat. Derfor, sørg for at have os med inden forsikringen kontaktes.

Oftest er der behov for løbende og tæt sparring mellem os som professionelle håndværkere, og dit forsikringsselskab.

I samarbejde med taksatoren aftales, hvad og hvordan skaden skal udbedres. Vi laver forsikringsskader i vvs århus, vvs Højbjerg, Tranbjerg og omegn

GROHE Sense Guard vandalarm

HOLD VANDSKADER FRA RØRBRUD TIL ET MINIMUM

Baseret på målinger foretaget af GROHE Sense Guard appen et komplet overblik over dit vandforbrug - dagligt, ugentligt, månedligt. På den måde slipper du for overraskelser i slutningen af året. Endelig kan du få fuld kontrol over dit vandforbrug.

Derudover viser appen regelmæssigt tal for vandtryk og temperatur, så du altid har den seneste status for systemet.

HVAD KOSTER EN VANDSKADE?

En lækage, et blokeret afløb i en vask, et sprunget vandrør - pludselig står du med et ødelagt hjem og store udgifter til udbedring. Og for slet ikke at tale om den stress, og det bøvl som en vandskade medfører. En større lækage kan ikke blot ødelægge dine møbler, men også gulv og vægge.Fugt og følgeskader

Jo længere tid en lækage står på, desto større bliver følgeskaderne, som du skal døje med. Du bliver sandsynligvis nødt til at leje en pumpe og en affugter, for at tørre husets ramte områder fra en oversvømmelse, før du lægger nyt gulv, pudser væggene op og indretter på ny. Læg dertil risikoen, for at du bliver nødt til at blive genhuset, imens oprydningen og renoveringen står på. En vandskade kan være et stort problem - og derfor et problem, som er værd at beskytte sig selv mod.

Vi samarbejder med de Danske forsikringsselvskaber

 
Skjult rørskade-forsikring" dækker skjulte rør i bygning. "Stiklednings-forsikring" dækker rør fra skel og ind til bygning - altså uden for huset (Kaldes af nogle forsikringer også "rørskadeforsikring" uden for bygning.)