Nyt badeværelse

Munke vvs laver mange badeværelser hvert år. Vi har lige siden firmaets begyndelse haft en forkærlighed for at lave og istandsætte badeværelser. Hvert år laver vi mellem 18 og 22 nye badeværelser, store som små, budget eller luksus badeværelser. Vi tilbyder at stå for det hele med alle vores håndværkere såsom: Vvs montører, murer, elektrikkere, malere samt tømrere - eller en kombi løsning, hvis du selv har lyst til at bidrage, anvende egen håndværker eller helt selv ønsker at står for renoveringen. Hver gang vi kommer hjem med en ny bestilling af et badeværelse, føler vi en taknemmelighed og ære, da vi ved at badeværelset og køkkenet er en tillidssag, og et stor ansvar at lægge i vores hænder. Vi er benovede hver gang. 

Derfor er det også i nogle tilfælde os, der takker nej tak til opgaven, da vi helst ikke ønsker at renovere eks. 4 ( Max 3 i samme mdr. ) badeværelser på samme tid, da vi føler det går lidt ud over hjertesagen,  og den flid der skal lægges i et badeværelse, hvor finish er alt afgørende. Det handler om fokus og overskud, når man skal renovere et badeværelse. Specielt i den afsluttende fase af renovationen.

Er et nyt badeværelse dine drømme? Så ring til Munke og sig at vi skal komme!

Vi elsker badeværelser, store som små!

Vi klarer både de små og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem.

Munke vvs har mange års erfaring med at udføre totalentreprise i forbindelse med renovering af badeværelser, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet. Vi oplever dog en tendens til, at du som kunde, har et ønske om selv at levere mange af materialerne såsom håndvanske, armatur, toilet og møbler.... Vi ved at i branchen har der været stor afstandstagning fra at kunden selv kommer med materialerne. Vi har selv været igennem en proces lige så, men her er vi vendt 180 grader med tanke på kundeservice: "Hvad kunden ønsker, skal kunden have". Vil tilbyder derfor det omvendte tiltag. Vi hjælper med at du sågar bestiller det rigtige. Du kan derfor sende os din indkøbsliste (links til varen) til det du ønsker at bestille online, og vi gennemgår om alt passer sammen inden du som kunde bestiller det online. Vvs højbjerg og i Århus og omegn
Der er ingen skjult bagtanke. Vi har intet skjult på dagsordenen, og vores timeløn stiger heller ikke. Vi har blot accepteret​ at nethandlen har haft en stor påvirkning på vvs branchen, og sådan er det, og det bliver det ved med.

Der stilles strenge krav til materialer og overflader i badeværelset. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst.

​Med Munke VVS som partner, så er du sikker på at få et badeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler.


Proces i et badeværelse
  • 1) Afstemme forventninger
  • 2) Omfang, Budget og Pris
  • 3) Igangsættelse og tidsplan
  • 4) Nedbrydning og ophugning
  • 5) Tekniske installationer i gulv/væg
  • 6) Støbe gulv og pudse vægge
  • 7) Fliser / filt / male
  • 8) Indretning og detaljer (montering)
  • 9) Aflevering